27 Tem 2009

Lilibebek mimik show

Lili'nin bilgisayardaki fotoğraflarını hep düzenli tutarım ama ara sıra da göz atarım bir karışıklık olmasın diye. Bakın 8 Nisan'da bana ne pozlar vermiş ilk bandanası ile. Sanki mimik show gibi. Aklıma sizinle paylaşmak geldi ve hemen bu kolajı hazırladım.

8 yorum :

Stil Direktoru dedi ki...

3 olana bittim o nasıl gülümsemedir öyle :) maşallah

Suzy dedi ki...

Stil direktörü; anneyi kırmasın diye zorla bir şirinlik:) Anca bu kadar olmuş:)e olmuş ama, tiyatrocu mübarek:)

Ayca Karaoglan dedi ki...

ay ayy yerim ben o şekeri :) maşallah nasıl tatlı, kocaman bir kız oldu :)

Suzy dedi ki...

Ayça; Evet kocaman bir kız, adeta bebeklikten sıyrıldı ve beni anlayan bir birey oldu. Büyüdüğünü izlemek ne güzel, bir de sizin gibi arkadaşlarla paylaşmak bu keyfi:)

Sevtap dedi ki...

ay ısırabilirmiyim onu ben yanaklarından aaaaa çok şeker maşallah allah nazarlardan saklasın seni tütütütü maşallah sana

Suzy dedi ki...

karabidikim; annesiyim ama benim de içimden sürekli o geçiyor. O yanakları ısırmak... ama sonra ne kadar minik geliyor gözüme, sanki o minik kuzu ben de onu yemek isteyen kurt:)

Sevtap dedi ki...

AY EVET ISIRILMAYADA KIYILMAZKİ OLSUN BENDE YUMOŞ YUMOŞ ÖPÜM ŞÖLEE MUCKKKKKK..... OHHHHH DARISI BAŞIMA ALLAH BANADA LİLİBEBK GİBİ BİR BEBK NASİP EDER İNŞALLAH :D

Suzy dedi ki...

karabidikim; öp öpmesine de, dikkat et ettiğin duğaya, bak bu kız var ya isterse insanı dinler isterse dinlettirir heee, tehlikelidir yaniii:) Hepsi gibi... Amin diyorum ve umarım sapasağlam, akıllı mı akıllı sağlıklı mı sağlıklı olur.