27 Tem 2009

Lili'ye de jarse elbise


Hazır jarse elbiselerden bahsederken bu da Lili'ye şu batik desenlinin kumaşından artanla diktiğim elbise. Malesef elbise Lili'ye hala çok büyük gelse de sizlerle paylaşmaya can attığım için daha fazla Lili'nin büyümesini bekleyemeyeceğim. Neden büyük diktin derseniz; hanımefendi provaya duramadığı için:) Sıkılıyor öyle soyun - giyin işlerinden. Soyun olur da giyin deme:) Sıcaklardan herhalde:)
Bu elbiseyi de Lili'den fotoğraf almak için zorla giydirdim ve yalvardım "Annecim nooluur bi pooooz, lütfeeeen. Bak poz ver çekeyim, bak böyle dur, bak dur bir dakika..." Derken bu pozları verdi bana. Az ama öz oldu fotoğraf çekimimiz:) Yeterince profesyonel olduğunu düşünüyorum.
O araba da ne, bu Lili kız değil miydi canım diyenlere; benim Lilim erkek gibi kız:) Babasının kızı, bebeklerden çok arabalarla oynamayı sever. Elbiselerini sever ve boncuklarını takar, annesinin makyaj malzemelerini parmaklar ama top peşinde koşar. Bu yüzden pozlarımızda toplar ve arabalar bulunabilir siz onlara kulak asmayın canım, elbisemize bakın.

8 yorum :

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Oyyyy içim gitti resmen. Liloşuma ne çok yakışmış, hatta anasından çok yakışmış :P
Maşallahhhhhh

Suzy dedi ki...

Volkan -Kaldera: yakışmış ama kızçeme beeee, tombiş kollarını açıp da anneye poz da verirmiş:) Sabrını aştı çocuk benle uğraşırken:) Böyle cadı anne olunca:)

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Ana-kız bu ne güzellik şekerim.. Liliş güle güle giysin..

Suzy dedi ki...

Örgüeli; teşekkür ederiz Liliyle. Giyinmek istemese bile teşekkür ederiz:)

Sezsel by Sezgi dedi ki...

annesinin kızı :)))

Suzy dedi ki...

Sezgi; Değiiil babasınıııın:)

eviminhuzuru dedi ki...

Bu güzel kız hergeçen gün dahada büyüyor maşallah sana, annesi gibi her giydiğide yakışıyor

Suzy dedi ki...

eviminhuzuru: evet, büyüyor o minik ayaklarını özlüyorum:D Köftecik kocaman kız oldu:D