28 Ağu 2009

Anvelop görünümlü etek

Burda dergisi 2009/2 sayısından model 109.
kumaş; Elastik saten.
Daha önce de bu kumaşla çizgili elbisemi çalışmıştım.
Yine aynı problem oldu, makinam kumaşı büzüştürdü. Bir de şunu doğru ayarlamayı öğrenseydim ne güzel olacaktı...

6 yorum :

ANTİGONE dedi ki...

Yaa, Suzy'cim hızına yetişilmiyor maşallah! Hem çocuk, hem iş, hem bu kadar marifet: ne diyeyim nazar değmesin ;)) Yine çok güzel olmuş...

krizantem dedi ki...

Maşallah makinemisin arkadaşım sen. Nasıl zaman bulupta bu kadar şeyi dikebiliyorsun hayretler çindeyim. Çalışkan türk kadını böyle birşey olsa gerek. Bu etek de diğerleri gibi çok hoş, iyi günlerde giy.

Suzy dedi ki...

Atigone: çocuk tamam da iş yok iiş:(
Bir gün işim olur diye dikip duruyorum elbiseler bulamayınca da belki para kazanırım diye pasaja koyuyorum. Off neyse bu gün canım sıkkın tatsız şeylerden konuşmayalım. Yarın olaaa hayrola diyelim arkadaşım.

Krizantem: Dikmediğim zaman içimde bir sıkıntı oluyor, yüzüm asılıyor, sinirleniyorum bi de fark ettim makinanın pedalına basarken yüzümde gülümseme oluyor. İlginç, bana bu kadar zevk vermesi bana sıkıntıları unutturuyor. Bu yüzden de dikiyorum. Boşvermenin en iyi yolu. Çalışkanım valla, yalan yok. El el üstüne oturup bir işin kapımı çalmasını beklemektense dikiyorum canım dikip duruyorum işte. Bütün engellere rağmen...

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Aha ben bu etekden de istiyorum, bide ayaklarımı yere vurup tepineyim mi :)))

Ama bele çızıklı kumaş isterim tamam mı?

Elbisem süper oldu ama sana inat kırmızı kemer almadan fotoğraflayıp sana göstermeyeceğim :)

Tulumumu dışarıda bilem giydim, genç kızlar dönüp dönüp baktı :))

Hayatın Ressamı dedi ki...

sanırım bende bu kumaştantek omuzlu bluz dikmiştim.
elimde büyük bir parça devamı var onunla elbise düşünüyorum.
çok güzel olmuş.

Suzy dedi ki...

Volkan-Kaldera: Sana bu eteği gönderirim canım (hala giymediğim için malum iş eteği ama benim işim yok:) yeter ki iste sen ama dedim ya makina kenarları büzüştürdü diye, beğenir misin bilmem. Bak eğer denemek istersen o senin kemeri hala yollayamadım istersen onunla birlikte yollayayım dene bi de yakından gör. Bir de ayaklarını yere vur ama yoksa olmaz:) Cadııı:)
fotoğraf yollamamana bozuluyorum haaa, biliyosun yufka yürekli olduğumu bu yüzden kırmızı kemerim için duygu sömürüsü yapıyosun demiiii biliyorum ama hiç veremem valla onu çok seviyorum nerdeyse onu pijamama bile takçam öyle diyeyim yani:) Hahaa...
Tulumuna da daha çoook bakar genç kızlar - Yok onlara, bana da bakıyolar bi de laf bile attılar kız geçende liseli kızlar. Yuh dedim heee:)

Sihirli eller: senin tek omuzlu bluzunu hatırladım ama elbiseni de merak ediyorum şahsen. Dikersen sabırsızlıkla paylaşmanı beklerim.