19 Ağu 2009

Yeşil maxi elbise


Bayılmıştım bu kumaşa ilk elime aldığımda. Pazardaki adam doğru söylüyorsa o haftaki kumaşlar ünlü bir markaya aitti (söylemeyeyim, prestijlerini zedelemiş olmayayım) Etek ucunda biten desenleri beni kendimden alıyor. Çok seviyorum bu tarz kumaşları. Yapılışını kalan parça ile bir tane daha dikersem anlatırım ama turuncu elbiseninkine çok yakın yapım aşamaları. Sadece yakada oyma yapmıyoruz.
Bu elbiseyi Aytenuşkam için tasarladım. Çok salaş giyinmeyi seviyor. Bu aralar da o sıkıcı kotlardan elbiselere geçiş yapmaya başladı zorla, sanırım sayemde. Bu elbise de renkleri ile onun beğenisini kazanacak eminim. Artık kemer mi takaaar salaş salaş mı gezer gladyatörlerle kendi bilir. Benden dikmesi.

9 yorum :

Ayten dedi ki...

olleeyy!elbise muhhhteşem olmuş! kemerim ve sandaletlerim hazır bile ve nerde giyeceğime hemen karar verdim :)ellerine sağlık bitanem, öpücüklerin gerçekleri artık sana gelince!muck...

Ayten dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Suzy dedi ki...

Ayten; ne gelmesi be canım bu hafta sonu sendeyiz biz LİLOŞla:)İşini gücünü bi kontrol et, uygunsa canım sıkıldı gelmek istiyorum, o kadar davet de ettin artık bi zahmet kaldırayım 3 harfli yerimi de geleyim di mi? Bir de bu elbise için astar gibi bir etek lazım. Sende o da yoktur şimdi getireyim mi?

vision2eyes@gmail.com dedi ki...

great blog keep up the good work

Suzy dedi ki...

vision2eyes: thanks....

smell.beatiful dedi ki...

bu bir ünlü modacının yaptıgı kıyafete cok benziyor ama güzel olmus :)

Suzy dedi ki...

smell.beatiful: Kim o modacı çok merak ettim doğrusu, elbisesini de merak ettim. Onlara yaklaşabilmek aslında sevindirici benim için çünkü bildiğin amatörüm. Yine de yaptığım elbiseler kendi kabiliyetimle sınırlı, onlar gibi her hayal ettiğimi gerçeğe dönüştürebilsem keşke... Beğenmene sevindim ama teşekkürler yorumun için.

Adsız dedi ki...

I just added your website on my blogroll. I may come back later on to check out updates. Excellent information!

Adsız dedi ki...

Really great article with very interesting information. You might want to follow up to this topic!?! 2011