24 Ağu 2009

Lili alışverişte


Gittiğimiz bir süpermarkette böyle küçücük alışveriş arabaları vardı. Baksanıza ne görüntüler çıktı.
Lili düşünceli düşünceli gidiyor neden mi?
-Bence ""Bu sepet ne alır ki? alacaklarımın yarısını bile toplamaz!" diyordur içinden.
Peki hala neden mi boş?
Çünkü "O", marketi sepetimize boşaltmaya başladığında ben makinamı çantama koyup marketteki malları kurtarmaya çalışıyordum Lili'nin elinden. Ona göre gördüğü her şey ev ihtiyacıydı belli ki.
Halbuki fotoğrafta ne masum di mi. Yaaa yaaa....Öyle tabiii, öyleee:)

8 yorum :

Sevtap dedi ki...

amanda aman büyümüşte alışveriş yaparmış.tütütütü maşallah canım benim ya :D

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Ya sen uğraşmasana benim kızımla Allah Allah yaa :)
Korkma kızım kurtarıciim seni bu annenin elinden :PP
Nasıl da masum yavrum benim :) (Maşallah)

Ayten dedi ki...

Bana ne aldınız:)??

Unknown dedi ki...

Cooookk tatlı ve dedigin gibi dusunceli gorunuyor :)

Milena Ivanova dedi ki...

Ооо, малката Лили пазарува:)) Много е сладка!:)

Suzy dedi ki...

karabıdıkım: afferiiim maşallah deee:) Topladı dükkanı valla...

Volkan-Kaldera: Sen onu kurtarcan da seni kim kurtarır sonra bilemem:) Hahahaaaa, ay ne gülerim sana sen saç baş yolarken:) Aaay, hiç gülceeem yoktu:) Ay uğraşmayız kızınla tamam. Baksana surat zaten sanki melek sanki o dükkanı kaldırıp o minicik sepete dolduran o değildi:)

Ayten; Senin yanına gelcez diye prima uyu oyna aldıydık senin evi kirletçez diye de bi paket ıslak mendil:) Belki İstanbul'da yoktur:)Napayım Liloş aldııı...

Hello Kitty; Çok düşünceli görünüşte de Kittycim sorma yahu normalde çılgın bir alışveriş tutkunu:)

Milena; Pazaruva i oshte kak:) Kak svali rafchetata v magazina tryabvashe da vidish:)

ikimiz dedi ki...

bne bu postu daha yeni gördüm aman allahım bu ne şekerlik şuna bak yahu büyümüşte arabayı o kullanırmış küçükken en büyük zevkimde babam hep hafta sonları bizi şehir dışındaki marketlere götürürdü çok güzel eğlenirdim arabayı ben kulllanırdım yada oyunckalı arabalara binerdik :D hey gidi günler :d ben hayatımda böle şebek böle tatlı böyle maymun bişey görmedim maşşşallah nazar değmesin çok tatlı ya ben onun o büzük dudaklarını yerim :D..e annesi sarışın babasıda sarışın herhalde görmüştüm kumral gibi çocukluğu sarıdır herhalde dünyadaki bütün güzel genler lilide toplanmış neden güzel olmasın dimi ama yerim ben onu suzy düşünsene lili büyümüş artık siteyi sen ona bırakmışsın bu yorumları okuyarak nasıl eğlenir varya :D kahkahalara boğulur şu hallerime bak hele yorumlara diye :D çok güzel düşünceli bir davranış seni taktir ediyorum seni gelecğein/geleceği en iyi planyalan annesi ilan ettim :D muckkkk

Suzy dedi ki...

ikimiz: bir tek ben değil yorum yazanlar da ona harika anılar bırakıyor. Sana da çok teşekkür ederim. Hayallerimizle harika bir şey yapıyoruz onun için. İleride ne oalcak bilmiyorum yazacak mı bloğu mesela? bilemiyorum ama bence bunları okurken kesinlikle bayılacak.