12 Ağu 2009

Lili'ye puanlı elbise ve şapka


Herkesin isteği üzerine Lili'ye de annesinin mini yaz elbisesi kumaşından elbise dikildi. Artan kumaşlar bu kadar yetti, bu oldu. Daha da yetti şapka oldu. Keşke eteğin altına yetseydi bu çizgili kısmı ama üste yetti anca. Olsun, o yine de çok mutluydu elbisesi ve şapkasıyla sahildeki salıncaklarda.

8 yorum :

Sevtap dedi ki...

ama olmazki suzy :( çocuk yapmamak için direniyorum ama sen lilinin böyle mükemmel sevimli resimlerini koyunca bende bebek istiyorum.ay nazarlıcam kızı.eşim maşallah de diyip duruyo.diyorum zaten bak bi kere daha tütütü maşallah .canım ya çok güzel darısı başıma

Ayten dedi ki...

Minnoşuma bakmaya doyamadım çok yakışmış, aman nazar değmesin! Gerçi kendi mavi boncuk olmuş elbisesiyle ama:) Sana bir sürprizim var, haftasonu büyük olasılıkla yanında olucam (ne de güzel sürpriz oldu!)bir aksilik çıkmazsa tabii..sakın bir yerlere kaçayım deme..öptüm 3'ünüzü de!

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Bu kızın fotoğraflarını her gördüğümde içimden inanılmaz bir sevme, sıkma isteği fışkırıyor :) Sen benim için yaparmısın?
Yine çok çok güzel olmuş, liloşuma da çok yakışmış.
Ellerine sağlık...

Suzy dedi ki...

karabıdıkım; bence madalyonun öbür yüzüne de bak. Şu anda cümle kurmak için nasıl efor harcıyorum biliyor musun? Çünkü Lili pilimi bitirdi. Ve elimi kaldırınca bile başım dönüyor. Çoğu zaman evde kafamı duvarlara vuruyorum güçsüzlük ve yorgunluktan. Bence sen bir süre daha Liliyi sev. Sonra yap. Tadını çıkar topuklu ayakkabıların, beyaz eteklerin. Ben dolabımda bakıyorum onlara.

aytenuşkam; sürpriz iyi olur yüzümü güldürmeye çünkü çok moralim bozuk. Bu hafta sonu en kralını hazırlasan sürprizlerin ben yokum. Nereye mi? Sen tahmin et:( Bir intahar planı bile yapmaya halim yokken bir de bu İğrenç hafta sonunu düşünüyorum. Keşke bişey olsa da herşey tersine dönse, sen gelsen ben sen gitme diye kapının önlerine yatsaaam:)

Volkan-Kaldera; hep yapıyorum gene yapıcam. Ssana ne oluyo öle klipler filan koyuyosun, bana ne eziyet oluyo onlar bilsen. Ben de istiyorum bir ısırık kolundan bacccaaaından çamaşır çıkarırken makinadan. Sen de yapsana hadi, yapsana....

Milena Ivanova dedi ki...

Рокличката на малкото ангелче е много хубава!:) Имам награда за теб:)

orece dedi ki...

elbise harika ama kızın ondan harika allah nazarlardan saklasın maşşallah.elbise içinde ellrine sağlık.

Unknown dedi ki...

cok güzel olmuş suzy .lili de gitgide büyüyor ..benim cocugum olsa ben dikiş dikemezdim ..

Suzy dedi ki...

Milena; Blagodarya ti mnogo i za nagradata i za komplimenta za roklyata. Vednaga shte si ya publikuvam.

Örece; işte bunu demiyorlar mı keyiften dört köşe oluyorum, bunu ne kadar söyleseniz gene keyiflenicem duymaktan. Ne de olsa ikisini de BEN yaptııım:)

Minikmimik; Teşekkür ederim, zaten dikemedikçe mutsuz oluyorum çok enteresan. Ben fena sarmışım bu işe anlamadan. Dikemezsem kesmeye çalışıyorum, Onu da yapamazsam aklımdan modeller tasarlıyorum aklımdan elbiseler- projeler neler neler esip duruyor.