31 Ağu 2009

Bir etek ve bir bluzle üç görünüm

Fransız kadınlarının güzellik sırrı aslında kullandıkları aksesuarlarda saklıymış. Ben de evimde bulundurduğum aksesuarlarla keyfime göre değişik ofis tarzları yaratırdım çalışırken. İşte aynı etek ve aynı bluzle üç değişik görünüm sizlere.
Eteği Volkan ve Kaldera'nın annesine diktiğim elbise kumaşının devamı ile diktim (aynı desenle giyeriz artık:). Model Burda 2009/8 dergisinden alındı (110 numaralı model ). Belini biraz yüksek tutmak geldi içimden sadece, tek farklılık bu.
Kemer, askı veya sade her şekilde hoş göründü gözüme ve sizlere de fikir olsun istedim. Genelde hepimiz kemer kullanırız belki ama bu askılar da çok hoş görünüyor bazen, göz ardı etmeyin derim.

12 yorum :

Stil Direktoru dedi ki...

way çok akıllıca bluz çok ciicymiş canım

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Aaa askı fikri süper bugün diz boyu lacivert kemer köprüsüz bir etek beyaz gömlek giymiştim dün yazsaydın askı takardım :))

Yine harika görünüyorsun süpürgelim bu arada tişört'e bayıldım, bi iyilik düşünebilirmiyiz bu konuda :P

Sezsel by Sezgi dedi ki...

3üde ayrı guzel olmuş lilicim
ellerine sağlıkkk

çiçek dedi ki...

Burda/08 den eteği kışın giymek için düşünmüştüm biraz yünlü kumaş kullandım biraz kalın geldi galiba ön kısmı kabarık oldu.Hazır kalıbı çıkarmışken başka bir kumaşla yapayım diyorum da kumaşı tutturamadım. Kullandığın kumaş nasıldı canım?

Suzy dedi ki...

Stil Direktörü; Bluzuma ben de hastayım:) teşekkür ederim.

Volka-Kaldera: yarın değil öbür gün giy gene askıyla ama, bende bu askının bir de kırmızısı var bayılıyorum askılara, gerçi biraz erkeksi bir görünümleri var olabilir ama benim için sakıncası yok kısa saçımla abes olmuyor:) Bluzumu mu beğendiiin:) Bu imada bir istek mi seziyorum yoksa... :)

Sezgi:teşekkür ederim canım.

Çiçek: Aslında öyle durması lazım sanırım onlar da kalın kumaş kulanmışlar ama benim aklıma bu kumaşla yapmak geldi. Kumaş da kalın pamuklu bir jarse ya da penye demek daha doğru olabilir belki. Sık dokunmuş pamuklu bir trikoya da benziyor. Nasıl anlatsam...anlatamadım gene yaaa...

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

E üzerindekini de istersem ayıp :P
He ama dersin bacım bulayım sana aynısını o zaman derim HE :))))

Adsız dedi ki...

anladım canım teşekkürler.

Suzy dedi ki...

Volkan-Kaldera: aynısını nerde bulucam sezon sonu mallardan almıştım 2 sene evvel kuşum:( Lili yeni doğduğu zamanlarda yanılmıyorsam. Çok ilginç kolları var kare üst kısmı ben de bayılıp almıştım. Ayrıca benim boynum uzundur ve boğazlı şeyler tercihim oluyor kışın hatta ilk baharda. Boynumda sürekli bir atkı vardır yaz hariç elbette. Sabredebildiğim sürece vardır yani. Bu yüzden bu bluzu beğenmiştim. Sık sık da giyiyorum. Bulursam alırım diycem, saçma olucak:(

Adsız: sanırım sen Çiçeksin di mi? Neyse anlatabildiysem ne mutlu bana:)

madammoda dedi ki...

Valla bu askilar ozellikle siyah yuksek belli bol pacali pantolonlarin uzerinde mukemmel oluyor..

Suzy dedi ki...

madammoda: Valla ben neye bulursam kullanıyorum. Dediğin gibi yüksek belli pantalona da süper oluyor ama olana. Benim haaaala yok:(

madammoda dedi ki...

Sekerim sen onu da yaparsin, iste yeter ;))

Suzy dedi ki...

madammoda: ayyy, yaparım de mii hıhı:) yaparım yaparım ver gazııı:) yok ben yapamıycam galiba yaaa... yok cesaretim yok madammodam:)