9 Ağu 2009

Pembe mini elbise


Pembe kumaşa aşinasınız biliyorum Lili'nin dekolteli elbisesi, Suzy'nin fermuar detaylı tek kollu elbisesine bir de teyzemiz için dikilen boncuk taşlıyı ekledim şimdi.
İki eşit dikdörtgenin boyunlarına 1cm'lik eşit pilelerle şekil verildi ve üzerine her yerde gördüğüm ve hep yapmak istediğim boncuklar dikildi. Boncukları aslında çizgili tulumun strapez kısmı için almıştım ama onu giymemeye karar verince dikmemiştim. Ben de bu mini elbiseye uyarladım onları.
Bu kumaşın devamını da bulduğum için pasajıma da ekliyorum hem de her ikisini de. Zaten teyzemiz İstanbul'dan gelip kendine elbise seçene kadar yaz bitecek gibi gözüküyor. Bu yüzden en azından giymek isteyen kızlar alıp değerlendirsinler. Ev giyilemeyen elbiselerle doldu bir anda. Dikip duruyorum seviyorum diye ama giymem için gezmem lazım bense ev kuşuyum daha çok. Evde huzurluyum özellikle makinamın başında. Gürültü yoook, siz varsınııız, daha ne olsun.

5 yorum :

Stil Direktoru dedi ki...

Aynen huzur varsa gerisi geliyor değil mi canım, azıcıkda desenli retro dik hep düz takılıyorsun bebem bu aralar.

Fikir İşçisi dedi ki...

çok güzel olmuş modeli ellerine sağlık

Sevtap dedi ki...

HANIM HANIMCIK BİR ELBİSE OLMUŞ SUZY YİNE ELLERİNE SAĞLIK BEN KEMERLİ HALİNİ BEĞENDİM YİNE VE KEMER ÇOK HOŞ GERÇEKTEN.EV KUŞULUĞUNDADA SANA KATILIYORUM.BÜTÜN PAZARIMI BEBEK ŞEKERLERİMİ VE PEÇETE HALKALARIMI BİTİRMEKLE GEÇİRDİM İNSAN BİR ŞEYLERLE UĞRAŞINCA ÇOK MOTİVE OLURYA :D VE TABİ BLOG ARKADAŞLARIYLA :D

çiçek dedi ki...

sen bu pembe kumaşla harikalar yaratıyorsun.bu elbisede çok güzel.sanada çok yakışıyor böyle canlı renkler.eline sağlık

Suzy dedi ki...

Stildirektörü; retro muuu, ben onu giyemem gibi geliyor bana. Sana çok yakışıyorlar yanlış anlama ama buraları o retroyu kaldıramaz zaten ben bile ağır geliyorum Tekirdağ'cığıma. Belki de gözüm alışmalı şu retroya. Yani sen giyince çok beğeniyorum ama ben... bilmem belki biraz daha zaman lazım alışmama.

Fikir işçisi; teşekkürler.

karabıdıkım; eyvallah, içimden geleni söylemişsin. Bu lafların üstüne yorum yazamayacağım. Teşekkür ederim beni doğru anladığın için.

Çiçek; sağ olasııın, renkleri seviyorum ama dönem dönem takıldığım renkler oluyor. Blogta da anlarsınız bunu zaten.