8 Ağu 2009

Bordo tulum mu güzel bahçe mi?

Penye ile diktim yine bordo tulumumu da. Üst kısmı tek kollu elbise modelinden uyarlama. Altı ise diğer iki tulumda kullandığım modelin aynısı ama ben paçaları aşağıya doğru bolca bollaştırarak bu görüntüyü elde ediverdim.
Bol ve püfür püfür paçalarını seviyorum bu tulumun, yine kendi tasarımım terlik-sandaletlerimle kombinledim. Takılarım: Diş doktorum, arkadaşım Muji'nin kendi tasarımı olan hediyesi gerçek çakıl taşlı kolyem ve küpelerim kardeşimin tasarımı kalpli küpelerim.
Dekorason olarak bu ev çok şık diye birkaç fotoğraf fazladan bahçe için ekliyorum. Belki dekore edecek olanlar varsa detayları inceleyip fikir edinebilirler.
Bahçemiz de sevgili kuaförüm - arkadaşım Gül Kuaför'ün rüya gibi güzel evinin yemyeşil bahçesi. Elbise çekimlerimi bahçesinde yapmam için izin aldım kendisinden çünkü renkler nefis görünüyor gerçek gibi bu bahçede. Teşekkür ederim.
Saçlarım için de ayrıca teşekkür ederim kendisine. Beni iyi tanıdığı için asla ne istediğimi söylemem saçımı kestireceğim zaman. Öylece otururum koltuğuna o bilir benim çılgın kız olduğumu, hisseder beni ve oynatır o makası şıkır şıkır. Saçlarla sanat yapar adeta.

Minik melek su döküyor bu şelalede. Şelalenin etrafında ise aydınlatma olarak eklenen kurbağa ve kaplumbağalar var, havuzun içine ise bereket için atılan maden paralar. (Lilibebek dilinde; kuuba=kurbağa, kakuti=kaplumbağa ve palla=para.)

14 yorum :

Nur dedi ki...

Çook şık olmuş ciden ama ben bukadar bol paça ile rahat edemiyorum açıkçası, sanki dolaşıp düşeceğimi sanarak ve de aklımda o düşüş sahnesini sürekli kurarak yürüyorum :D
Paranoyaklıkta sınır yok yani bende.
Ellerinize sağlık buarada bebişide öptüm :) çok şeker Allah bağışlasın..

Suzy dedi ki...

keyifli hobiler; valla doğru zor oluyor yürümek, ben bilmiyordum. Neyse bu gün paçasını tekrar kısalttım bakalım nasıl olucak ikinci denemem. Belki uzun bıraktım diye yordum ben de paçayı. Teşekkür ederim.

ANTİGONE dedi ki...

Cevap: Bahçede bordo tulumla hamakta sallanan Suzy!

Suzy dedi ki...

Antigone; lafı döndür dolaştır sen, gene bana getir:) Oldu canım:) Teşekkür ederim, gülümsettin beni.

Sevtap dedi ki...

AY HARİKA OLMUŞ TAM BENLİK PÜFÜR PÜFÜR ÇOK RAHATTA OLUR SUZY BAYILIYORUM YAPTIĞIN İŞLERE. GÖRÜNCE OOOOOO SUZY DÖKTÜRMÜŞ YİNE DİYE BAĞIRDIM HARİKA! KOMBİNDE SÜPER HERŞEY HERŞEY MÜKEMMEL...

Suzy dedi ki...

Karabıdıkım: :) bağırmaa, ta burdan duyuldu:) Döktürdüm sorma, acemilik işte en fazla bu oldu. Bu kumaş gibi güzelini bulursam yani dökümlü penye dikip pasajıma da koyarım giymek isteyenler olursa diye. Madem beğenildi di mi? Teşekkür ederim.

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Oy oyyy tulumlara bayılıyorum ben bu da harika olmuş kuzuşumun elinden.
Bak şimdi :PPPP
Ya korkma korkma istediğim sadece bu tulumun paçaları lastikli kolları ise 2side aynı olanı o kadar :))
De hadi başla sen :PP

Biliyorum biliyorum ben de seni......SEVİYORUM :))

Suzy dedi ki...

Volkan-Kaldera; geniş paçaları lastikleyeyim bir de iki kolu kapalı olsun, anlaşıldı. Gri kumaşım var ve bu kadar dökümlü değil biraz endişeleniyorum ama deniycem olmadı perşembeye yeni alırım. Hatta belki bu rengi bulabilirim kim bilir.
Ben seni neden seviyorum bilmem ki...:)

Sevtap dedi ki...

KESİNLİKLE KOY ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK TAKİPTEYİM :D HEHEHE

bahar yorgun dedi ki...

suzy bahçe de güzel sende güzelsin elbise de güzel seçim yapmak zor bu durumda :)) ellerine sağlık

Suzy dedi ki...

karabıdıkım; tamam canım, elimden geldiğince çabuk hazırlamaya çalışırım ama Lili bir karakter değişiminde varsa yoksa ANNEEEEEEE, hep anne bu aralar anlamadım gitti.

bahar yorgunu; utandırmayın ama çabuk kızarıyorum beeen, teşekkür ederim.

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Yok yok kolları uzun olmayacak bu tek omuzlunun omzu gibi kalın askılı olacak sadece.

Bide gri olabilir gibi, ama bu renk olmasın, çok canlı renk giyemiyorum ki :/

Free freadey gününde şirkette giyerim belki gri olursa :))

mine dedi ki...

bence ikinizde çok şıksınız ( bahçe ve sen )

Suzy dedi ki...

mine: teşekkür ederim.