13 Ağu 2009

Kreativ blogger ödülüm


Milena, благодаря ти много за прекрасната награда:) Otkradnah izrechenieto ot tvoya blog zashtoto iskah da ti blagodarya na Kirilica. Nali ne mi se surdish:)

Milena'dan kaçıncıya ödül aldığımı bilmiyorum ama bunu da mutlulukla kabul ediyorum ve kendisine anlamayacağı bu dilde teşekkür ediyorum (kendi dilinde yukarıda yazdım gülmeyin arkadaşlar:). Onun bloğu da Romatik Knit, bakmak göz atmak isterseniz buyurun.

İşte kuralları da size tercüme edeyim;
1-Sizi ödüllendirene teşekkür edin. (kabalığı bırakın mı demek bu şimdi:) Ne yapayım ama böyle yazıyordu dedim ya tercüme edicem diye:)
2- Sizi ödüllendirenin blog linkini yayınlayın.
3- Ödülün logosunu yayınlayın
4- 7 yaratıcı blogeri ödüllendirin.
5- Bu 7 bloğun linklerini yayınlayın.
6-Ödellendirdiklerinizi bundan haberdar edin.
7- Kendiniz hakkında 7 ilginç şey yazın.

Üşenmeden çevirdim, sıra geldi yaratıcı blogları bulmaya bakalım oltama bu sefer kimler takılacak:
1: Ör - Ece
2: Stil Direktörü
3: Hesionka
4: Keddy
5: Prima-Rima
6: Embir
7: örguoyuncaklar

Öff ne zormuş seçmek yaw, Uzay gemisi inşa et deselerdi daha iyiydi. Bu gün okuduğum bloglardan seçtim 7 kişiyi. Neyse bu zor misyondan çıkınca şimdi sıra geldi kendi hakkımda 7 ilginç şey bulup söylemeye.

1. Ben ilginç olduğumu değil sıradan olduğumu düşünüp bunu severim kendimde. (Yani size söyleyeceğim yedi şeyin aslında ilginç olduğunu düşünmüyorum.)

2. ( Bak gördünüz mü hala ikideyim bulamadım:) Aha bak ilginç aklıma geldi:)
Rüyalarıma inanırım bana haberler verirler.

3. Yönetici ruhlu olduğumu üniversitede işletme okurken keşfettim,( yani herkes biliyormuş evde de bana söylememişler. )

4. Üniversiteye kadar, ömrüm boyunca (5 yaşımdan beri) piyano çaldım ve bir piyanist olup sahnede alkışlarla ve evde bir kuru ekmekle mutlu olacağımı sandım. Üniversite sınavından 15 gün önce hayatımı bir kararla alt-üst ettim gitti. (iyi bu kararsızlıkla nikah masasından kalkmadım:)
5. Lisede müzik bölümü okudum ya (İstanul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi) sınıfın yarısı ünlü oldu nerdeyse, öbür yarısı da müzikten caydı:) Leeeyn bırakmasa mıydım şu müziği acep ben:)

6. Kafamı kazıtamadığım içimde kaldı. Hep istedim. Kafatasım çok güzel de, bir cevize benziyor:) (ay ne alaka, bak ilginç şey yazıcam diye neler geliyor aklıma, napayım doğru amaaa)

7. Salsa, cha-cha, zuk, merenge gibi danslar biliyorum ve çok seviyorum dans etmeyi. Tekirdağ'da dans edecek yer omadığı için evde kapı ve perdelerle dans ediyorum. Şaka değil o kadar çok seviyorum ki üniversite yıllarında 3 çift dans ayakkabısını bir senede eskitirdim.

18 yorum :

Sevtap dedi ki...

alemsin suzy! annemde kazıtmıştı bi kerem çok şeker oluyor top gibiydi onunda kafa tası hehehe :D

Sevtap dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Suzy dedi ki...

Karabıdıkım; asıl annenle tanışmam lazım benim demek ki, o benim kafama yattı bak. Süper bir kadın olmalı. Kazıtacak kadar cesursa:) Burnunda hızma da var de de çatlayayım.

Sevtap dedi ki...

:D annemin saçları tel teldi babamı traş ederken hadi seninkinide kazıyalım sık çıkar belki dedi babam annemde kışın üşüdüğü için eşarp takıyor nede olsa başımı kapatıyorum keselim gitsin dedi kesti.hızma sı yok ama bu sıralar ayrı bir kokoşlaştı kendileri :D

Suzy dedi ki...

karabıdıkım; yakışır kankamaaa, kokoşluk da yakkışşırrr. Ne oldu ya sıklaştı mı sonra? Onu merak ettim:)

Sevtap dedi ki...

biraz daha kalınlaştı dökülmesi azaldı.annemin ben bildim bileli sacı kısaydı kazıttıktan sonra uzattı ve uzatış o uzatış şimdi omuzlarında saçı :D

Suzy dedi ki...

karabıdıkım; bak ne güzel yaaa, sen dökülen saç dur. Vay beee bak şimdi bir kez daha pişman oldum. Ah be gençlik geri dönsene be, şöyle 16 olsam tekrar keşke. Bak nasıl kazıtoyorum "0" numara.

Sevtap dedi ki...

canım ne 16sı annem 40 kazıttı 50 saç uzattı yaşa bakmıyor yani ama şahsen ben kısaltmaya cesaret edemiyorum heralde kazıtmaya düşünemem bile :D

Suzy dedi ki...

karabıdıkım; zaten kısa saçım bi kazıtsam ne olcak ki zaten. Zaten adamdan saymıyorlar, hepten saymazlar gayrı:)

Sevtap dedi ki...

öyle deme suzycim ya ben cok sevıyorum kısa sacı ama bana yakışmıyor:( sacım dalgalı oldugu için kuş yuvası gibi duruyor :P

Suzy dedi ki...

karabıdıkım: hahay kuş yuvam benim:) Ne komik benzetme:) Dalgalı saça da uzun yakışır yani. İyi yapıyorsun. Benimki ince telli, yağlı, düz ve pırasa gibi bir saç. Ben onu kesmeyeyim de neyleyim.

Sevtap dedi ki...

ewt haklısın ince saçın derdi de başka.hele hergün yağlanıyor.(eşimin öyle) bende 1 hafta yıkamasam bişey olmuyo.fön için çok ideal bu durum hehehe ... onun için ben uzun saça sen kısa saça devam ne yapalım kader...

Suzy dedi ki...

karabıdıkım; kocca gün konuştuk vardığımız sonuç olduğumuz gibi güzeliz oldu:) E ne yani ben kendimi bilmem mi:) bana ne yakışırsa onunla güzelim. Noktaaa.

Primarima dedi ki...

Çoooook teşekkür ederim aldım gitti ödülümü :)

Stil Direktoru dedi ki...

Çılgın suzym aldım mesajı yazıcam bebem muck

Suzy dedi ki...

Prima-Rima; Al da gitme demeli sana:) Kalbim seninle:)

Stil Direktörü; Hadiii bakalım hayırlısı, aslında şu ödülleri yazmak bana külfet geliyor, nerden çıkarmışlar. Yok hiç almıycam diyceeem, veren kırılacak. Bunu da bi çözsem...

Milena Ivanova dedi ki...

Наградата наистина е прекрасна! Как ще се сърдя, много се радвам:) Дано да съм в София, когато дойдете, за да се запознаем:))

Suzy dedi ki...

Milena; blagodarya ti, dano ne se razvalyat planovete ni.