30 Ağu 2009

Lili'nin beyaz yeleği

Hani Lili küçükken ona bir yelek örmüştüm, file kazağımdan artan iple. Lili minicik olduğu için o zamanlar yeleği yerde fotoğraflamıştım... İşte artık yelek üzerinde ve yüzündeki o ekşi ifadenin sebebi de asla bu yelek değil inanın onu seviyoruz biz. O yapmacık ağlama ifadesinin sebebi eve girmek istemeyişi. Lili hala dışarda koşmak istiyooor... Artık konuşuyor ya; " hayııı anneeee, hayııı." diye de beni paylamayı ihmal etmiyor.

8 yorum :

Milena Ivanova dedi ki...

:)Много нежно елече! А малката Лили е сладка, дори, когато се сърди:))

Sevtap dedi ki...

maşallah sana maşallah.yeleğide kendi gibi çok çok güzel.annesi sende azıcık daha dursaydın ya nasıl kıyıyorsun bu şirineye

Suzy dedi ki...

Milena: Blagodarya ti, byah go oplela kogato Lili e malka i chak sega ya nosi. Surdi mi se zashtoto iska da igrae oshte vunka. Malkoto grozno pate nali:)

karabıdıkım: ay kıyarım ben, uykusu geldi ve yemek yemeden uyumasın da rahat uyusun diye kıydım azıcık. Artık affetçek, büyüyünce anlar kıymetimi:)

ANTİGONE dedi ki...

Yerim ben onu! Ekşi surat seni ;)) Maşallah...

Suzy dedi ki...

Antigone; hehe ekşi valla nasıl numara kesiyo di mi! Gören de gerçekten ağlıyo zanneder, gözde gene bir damla bile gözyaşı yok:) Ay, artis yaaa:)Artiiis.

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Liloşum sen bi gel ben seni 7/24 sokakta bırakacağım :)) Kötü bu anne, pis anne :)))

Yeleğe beyıldım bilesin ama benim cadı artık yelek giymiyor ki :/

Sezsel by Sezgi dedi ki...

anam bu ne ya :d
bu nasıl bır şekerlik ayol böyle :))
nazarlar değmesin

Suzy dedi ki...

Volkan-kaldera: 7/24 teyzesiii, benzinlik gibiyim diyosun non stop:) bakarım kızıma yaneee:)Canım benim senin gelin yandı sen torununu anasında soğutursan vallah heee:) Pis anne filan:) Ay aklıma nerden estiyse:) Volkanın büyüdüğünü düşündüm bi anda evlenmiş, çocuğu var sen de toruna diyosun ki sen bana gel ben seni hep dışarda tutucam bu anne kötü- pis:)Eyvaaah, daha fazla düşünmek istemiyorum. Böyle daha şirinler:)