23 Ağu 2009

Transparan bluz


Bu bluzu ortaokuldayken dikmiştim kendime. Pazardan bu tülü alıp eve geldiğimde bunu neden yaptığımı bile anlamamıştım. Ne dikiş dikerdim ne de o parçadan bişey çıkardı. Alt tarafı minik bir parça transparan elastik kumaş. Bir gün aklıma atletimi kalıp kullanarak tek kollu bir bluz yapmak gelmişti. Ben de önce atlet kısmını diktim, artan parça pinçik kısımları ile de uzun bir kol taktım koluna öndeki fazla dekolteleri de tülleri ikiye katlayarak kapatmıştım. O zamanki aklımla göbek dekoltesini yeterli bulmuşum demek ki...
Geçenlerde bir yemeğe giderken hava serindi, ceketin altına giyilecek hafif birşeyler ararken bunu bulup giymiştim. Sizler için de resimlemek geldi aklıma. Bu öndeki sarkan dekolte kapatıcılarını da çirkin bulmuştum ve bir broşla durumu düzeltmeye çalışmıştım.
Şimdi bakıp da "Afferim bana be, ne akıllı kızmışım" dedim, beğendim bluzümü.
İçgüdüsel bişey bu dikmek demek ki. Neden bir insan ne yapacağını bilmeden kumaşların önünde saatlerce bakıp da cebindeki bikaç kuruşu bu parçaya verir ki?

3 yorum :

Stil Direktoru dedi ki...

ne seksi olmuşsun kız :P

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

O zamandan beliymiş senin çizgin ama ahhhh ah :)

Suzy dedi ki...

Stil Direktörü; Yapma yaw:) Kanka, transparanı ananeme giydirsem öyle olur beyaaa...

Volkan-Kaldera: hehe, ben de yayınlarken hatırladım bu kumaşı nasıl aldığımı:) Valla belliymiş ama ben de o kadar dalgın bir balıkmışım ki anlayamamışım. Neyse artık kısmet diycez.